Nieuws vanuit het bestuur

Rasvereniging Bleu du Maine | Nieuws | Nieuws vanuit het bestuur

Het bestuur is overeengekomen dat het komend seizoen de Vereniging zelf de Herstinspectie zal gaan uitvoeren. Eerder waren de leden al geïnformeerd dat de herfstinspectie misschien door het NSFO uitgevoerd zou gaan worden vanwege een gebrek aan eigen inspecteurs.             Echter er heeft zich een lid gemeld die voor dit jaar samen met de andere twee inspecteurs de keuring en inschrijving op zich wil nemen. Dit betekent dat zij alle bedrijven in het keurseizoen kunnen langsgaan. Deze keurmeesters zijn de heren Jan Schreurs, Ad van Zandwijk en Jan Schouten.

 In de komende algemene Ledenvergadering zal de Herstinspectie op de agenda gezet worden om van gedachten te kunnen wisselen over de uitvoering van de Herstinspectie door het NSFO of door de eigen Vereniging mits er voldoende inspecteurs zijn.